Súlyosan megsérült Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka
Vágólapra másolva!
Másfél hete nem tud lábra állni Kárpáti Rebeka, miután komolyan megsérült a bokája. Most újra hírt adott az állapotáról.
Vágólapra másolva!

Kárpáti Rebeka egy Instagram-sztoriban adott hírt az állapotáról, miután április közepén még a balesetiről jelentkezett be. "Kibicsaklott a lábam véletlenül, most megröntgenezték, és várom, hogy megtudjam, mi a helyzet. Szerencsére nem a színházban történt, egyszerűen csak melléléptem. Szerintem csak meghúzódott, de még nem tudok semmit. Egyelőre nem tudok ráállni, de remélem tényleg csak egy kis húzódás, és minél hamarabb elmúlik" – mondta akkor a sérüléséről.

Mint kiderült, a helyzet az elmúlt másfél hétben csak rosszabbodott, amiről az egykori szépségkirálynő egy Instagram-sztoriban számolt be:

Kárpáti Rebeka
Így kezdte a bejegyzését Kárpáti Rebeka
Fotó: Instagram/Kárpáti Rebeka

"Másfél hete nem tudok ráállni a jobb lábamra. A balesetin azt mondták, nincsen semmi extra, csak meghúzódott, pihentessem, jegeljem. Mondom, »ebcsont beforr«, meg »rossz pénz nem vész el«, majd úgyis lesz valahogy, megoldom, aha... Ma eljutottam ambulanciára, ahol 

kiderült, hogy három helyen szakadt telibe a bokám,

úgyhogy kb. három hónap, mire minden a régi lesz, ha pontosan betartom a kezelések és a gyógytorna által előírtakat. (Így akkor valószínűleg nem kell műteni.)" – írta friss posztjában Kárpáti Rebeka.

A folytatásban az orvosainak köszönte meg a lehető legjobb kezelést, de sietett leszögezni, hogy ezzel nem reklámszerződésnek tesz eleget. "Mielőtt elkezdenétek, ez egyáltalán nem reklámposzt, csupán egy marhára magára maradt, mindent elbagatellizáló lány marhára őszinte véleménye és egyben hálája azok felé, akik a bajban ott voltak és segítettek neki..." – magyarázta.

Nehéz időszakon van túl

Kárpáti Rebekának a magánéletben sem volt mostanában szerencséje: 17 évvel idősebb, milliárdos párjával, Lénárd Andrással már eljegyezték egymást, sőt a közelgő esküvőt tervezgették, de aztán nemrég váratlanul szakítottak. A pontos okot nem lehet tudni, a színésznő azonban hamar megszabadult a jegygyűrűjétől.

A jelek szerint a férfi közben továbbra is próbálja visszaszerezni őt: a Zsákbamacska sajtótájékoztatóján feltehetően ő hagyta az óriási, gyönyörű rózsacsokrot, amely Kárpáti Rebekát várta a bejáratnál. A virág mellé egy bíborvörös borítékba csomagolt üzenet is járt, a helyszínen azonban nem derült ki, hogy abban mi állt.